Professionell och kompetent rådgivning

Att ge en fördjupad och omfattande rådgivning är en viktig del av det vi gör. Våra långvariga försäljningspartners - utvalda stora distributörer, specialiserade företag, plantskolor, byggvaruhus mm - kan ge expertråd och pålitlig kundservice. Du kan också skicka e-post till oss med dina frågor om våra produkter, återförsäljare och tjänster. Du kommer att hitta ett kontaktformulär under "Kontakt" på denna webbplats.

Med produktväljaren, kan du snabbt hitta en lämplig Birchmeier produkt.Med produktväljaren, kan du snabbt hitta en lämplig Birchmeier produkt.

Inte säker på hur din spruta fungerar? Eller om det är den rätta för jobbet? Använd vår produktväljare och produktfilmer för att hitta relevant information, tekniska data, instruktioner för användning och mycket mer. Mer information finns även på vår "Tips och tricks" sida.

För att se till att du alltid hålls uppdaterad om våra produkter, är videoområdet uppdateras löpande. Olika delar av webbplatsen ger också möjlighet för dig att skicka oss dina kommentarer. Du kan även skicka oss bilder eller videosekvenser av våra produkter i bruk etc.