«Smart und Swiss seit 1876»

Innovation, de allra högsta kvalitén, närhet till marknaden och vår tro på Schweiz som lokaliseringsort är hörnstenarna i vår företagsfilosofi . Som en ledande tillverkare av trycksprutor, utvecklar och tillverkar vi våra produkter i vår egen fabrik i Stetten AG, Schweiz. Våra leverantörer, som främst är baserade i Schweiz, spelar en viktig roll i det vi gör. Vi har arbetat framgångsrikt med många av dem i årtionden. Detta möjliggör kontinuerlig processövervakning , en hög grad av flexibilitet samt förbättringar i kvalité och våra produkter i allmänhet. Våra försäljningspartners , stora distributörer, återförsäljare och slutkunder kan också dra nytta av snabba leveranser och utmärkt kundservice.

Din pålitliga partner för sprayning, skumning , fyllning och spridning ...

Som en schweizisk tillverkare, har vi en internationell försäljningsorganisation med ett distributörsnät som växer hela tiden. Vårt sortiment omfattar ett brett utbud av produkter för besprutning av vätskor, både som spray och skum, bensindunkar samt spridare av granulater. Det finns också en stort sortiment av tillbehör och annan utrustning för nästan alla behov. Våra produkter är speciellt utformade för att vara hållbara och backas upp av pålitlig kundservice och "Made in Switzerland " som kvalitetsmärke , våra produkter uppfyller även de mest krävande kraven på privata och professionella användare runt om i världen.

Behöver du mer information om våra trädgårdssprutor eller vår industriella sortiment? Fråga din lokala återförsäljare eller ladda ner de taljerna från vår produktväljare .